Räikkösen tallikaveri tyytyväinen alkukauteen: ”Vauhtini on ollut Kimin tasolla”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon Antonio Giovinazzi on ollut tyytyväinen alkukauden vauhtiinsa suhteessa tallikaveriinsa Kimi Räikköseen pitkästä tauosta huolimatta.

Giovinazzi oli kahden kauden ajan pelkkä reservikuski. Hänen edellinen vakituinen kuljettajapestinsä oli ennen tätä vuotta kaudelta 2016 GP2-sarjasta.

– Ajoin kaudella 2017 vain kaksi kisaa ja kaudella 2018 yhden, joka oli Le Mans. Se on taas täysin erilainen kuin Formula 1, joten tämä ei ole ollut helppoa, Giovinazzi kertaa ensimmäistä kauttaan Crashille.

– Kauteni alkoi vaikeasti, mutta viimeisissä kisoissa vauhtini on ollut Kimin tasolla, joten minun täytyy olla tyytyväinen suorituksiini, 25-vuotias Giovinazzi jatkaa.

Giovinazzi on noussutkin Räikkösen tasolle aika-ajovauhdissa kauden edetessä. Aika-ajotulokset ovat kaksikon välillä 3–3 edellisestä kuudesta kisasta. Hyvistä aika-ajosuorituksista huolimatta italialainen ei ole pisteiden syrjään päässyt kiinni. Giovinazzi on kerännyt kauden aikana vain yhden MM-pisteen, kun Räikkösellä niitä on 31.