Miksi Lewis Hamiltonia vihataan, vaihtavatko Verstappen ja Vettel paikkoja? – kuuntele Paalupaikka-podcastin uusin jakso!

© Kuva: Getty Images

Paalupaikka-podcastin uusin jakso on julkaistu. Formulafanien suosikiksi noussut puheohjelma tarttuu jälleen ajankohtaisiin formulapuheenaiheisiin.

Kuljettajamarkkinat tuottavat lähes joka päivä uusia huhuja ja spekulaatioita ensi kauden tallipaikoista. Tällä hetkellä herkullisin on väittämä, jonka mukaan Max Verstappen ja Sebastian Vettel vaihtaisivat ensi kaudeksi paikkoja keskenään. Lue lisää täältä

Paalupaikka-podcastin toimittaja Juuso Taipale spekuloi herkullisella ajatusleikillä. Mitä kuskit ja tallit tässä voittaisivat? Entä kuinka todennäköistä tämä olisi? Kuuntele lähetyksestä arvio!

Lisäksi tämänkertaisessa jaksossa vastattiin jälleen katsojakysymyksiin. Yleisöä kiinnosti muun muassa Lewis Hamilton. Miksi brittiä tunnutaan joissain piireissä vihattavan, vaikka mies on tehnyt meriiteillään kaikille selväksi, että hän on yksi kaikkien aikojen parhaista? Ja onko hän jo peräti sitä? Muun muassa tähän asiaan paneudutaan.

Jaksossa penätään myös asennemuutosta suomalaiseen urheilukannattamiseen. Olisiko jo aika päivittää negatiivinen ajatusmaailma ja lyödyn lyömisen kulttuuri johonkin terveempään?

Kuuntele jakso alta! Ota Paalupaikka myös seurantaan Spotifyssä!

Voit kuunnella jakson myös Soundcloud-palvelusta täältä

Kuuntele aiemmat jaksot:

E05 Kuskiveikkaukset ensi kaudelle & Nigerian prinssin suuri huijaus

E04 Kiitos ei välitankkausten palauttamiselle & toimittajan F1-fanitus alkoi 1999

E03 Viesti vuodelta 1993 & toimittajan epäsuosittu mielipide

E02 Vastauksia katsojakysymyksiin & toimittajan hurja muisto Montrealista

E01 Muistopuhe Niki Laudalle & Fernando Alonson Indy500-katastrofi

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.