Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi Unkarin GP:n voittoon hurjan nousun kautta. Hamilton nousi koko kisan ajan kärjessä olleen Max Verstappenin ohi, kun kisaa oli jäljellä neljä kierrosta.

Mercedes lähti kokeilemaan riskitaktiikkaa ottamalla Hamiltonin toista kertaa sisään, kun hän oli jo noin sekunnin päässä Verstappenista. Hamilton takoi keskikovalla seoksella pysähdyksen jälkeen yli sekunnin nopeampia kierroksia kuin hollantilainen kuluneella kovalla rengasseoksella.

Myös Verstappen kävi toisen kerran varikolla Hamiltonin ohituksen jälkeen ajaakseen kisan nopeimman kierroksen. Toiseksi ajanut hollantilainen sai tuon nopeimman kierroksen myös itselleen varmistaen yhden lisäpisteen.

Kolmannen sijan kilpailussa nappasi Ferrarin Sebastian Vettel, joka tuli tallikaverinsa Charles Leclercin ohi pari kierrosta ennen loppua samantyyppisellä taktiikalla kuin Hamilton Verstappenista.

Toinen Mercedes-kuski Valtteri Bottas menetti mahdollisuutensa kärkisijoihin jo avauskierroksella. Osumat Hamiltonin ja Leclercin kanssa pakottivat suomalaisen varikkopysähdykseen ja vaihtamaan etusiiven. Tuolloin viimeiseksi pudonnut Bottas nousi kilpailussa lopulta kahdeksanneksi.

Kimi Räikkönen jatkoi hyviä otteitaan Alfa Romeolla sijoittuen seitsemänneksi. Räikkönen nousi kisan aikana kolme pykälää ylöspäin.