F1-kuskilta rehellinen paljastus huonoista väleistään kilpakuskin kanssa – ”Hän ei ole mikään ystäväni”

© Kuva: Getty Images

Haasin tanskalaiskuskin Kevin Magnussenin mukaan hänellä ei ole erityisen lämpimät välit Renault’n Nico Hülkenbergin kanssa.

Magnussenin ja saksalaisvastustajansa välille on muodustunut vuosien varrella varsin ärhäkältä vaikuttava kilpailuasetelma.

Formulakuskit ovat ottaneet yhteen sekä radalla että sen ulkopuolella. Kuuluisin kärhämä nähtiin toissa vuoden Unkarin GP:ssä, jossa kaksikko otti erän verbaalimittelöä kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Saksalainen onnitteli Haas-kuskia ivallisesti ”varikon epäurheilijamaisimman kuskin” tittelin ansaitsemisesta. Magnussen kuittasi letkautuksen äkäisellä ”ime kiveäksiäni, kaveri” -heitolla.

F1-pilottien kehnot välit nousivat jälleen tapetille tämän vuoden kesätauolla, kun formulapiireissä alkoi pyöriä huhuja Hülkenbergin mahdollisesta siirrosta Haasille.

Magnussen kommentoi asiaa lehdistölle varsin maltillisesti. Juuttikuskin mukaan miehet eivät ole edelleenkään ylimpiä tovereita, mutta arvostavat toistensa kykyjä kuljettajina.

– Olemme vastuastajia radalla eikä hän ole mikään ystäväni. Tietenkin kunnioitan kovasti hänen ajosuorituksiaan. Hän on todella lahjakas ja kokonaisvaltainen kuski. Minulla ei ole mitään häntä vastaan, Haas-ohjastaja kertoi Auto Motor und Sport -lehdelle.

Tanskalainen myönsi kyllästyneensä jo aikoja sitten Unkarin GP:n tapauksen kaiveluun julkisuudessa.

– Tämä koko episodi ja se fakta, että sitä kysytään yhä kertoo siitä, mikä mediassa on pielessä. Ymmärrän toki miksi, Magnussen ärähti.

Lähde: Auto Motor und Sport