Rohkea veto! Red Bull -pomo kehottaa Sebastian Vetteliä jättämään Ferrarin F1-tallin

© Kuva: Getty Images

Red Bullin johtajiston konkarin Helmut Markon mielestä Sebastian Vettel on menettänyt itseluottamuksensa, eikä löydä sitä uudelleen enää Ferrarilla.

Jopa neljä kertaa formuloiden maailmanmestaruuden Red Bullin ratissa voittanut saksalainen on ollut jo useamman vuoden Lewis Hamiltonin kovin MM-haastaja.

Lopulta Vettel on kuitenkin jäänyt kerta toisensa jälkeen kauas kirkkaimmasta palkinnosta.

Saksalaispilotti on sortunut pahoihin virheisiin paineen alla ratkaisevissa tilanteissa valitettavan usein. Mokia on sattunut niin usein, ettei entinen esimies tahdo tunnistaa miestä vanhaksi kuskikseen.

– Red Bullilla hän ei tehnyt juuri yhtään virheitä. Eihän ajamisen taitoa vain unohda. Miten näin sitten sattuu hänelle jatkuvasti Ferrarilla, Marko hämmästeli Auto Bildin haastattelussa.

Vettelin kuskilupauksesta supertähdeksi koulinut F1-konkari on hämillään suojattinsa vaikeuksista Maranellossa. Marko näkee tilanteelle vain yhden ratkaisun – saksalaisen on vaihdettava maisemaa.

– Virheitä alkaa tehdä, kun ei ole enää varma itsestään. Se tapahtuu alitajunnassa. Sebastianin pitäisi päästä eri ympäristöön. Toisin sanottuna, vaihda tallia, Red Bull -pomo neuvoi.

Lähde: Auto Bild