Red Bull tutki Pierre Gaslyn F1-auton läpikotaisin – tulokset nihkeitä kuskilupaukselle

© Kuva: Getty Images

Red Bull kertoi tutkineensa Pierre Gaslyn auton vikojen ja kehityskohteiden varalta. Ongelmia ei kuitenkaan löytynyt, jonka myötä tulospaineet alkavat painaa kuskilupauksen niskassa entisestään.

Viime vuonna Toro Rosson ratissa lupaavaa kyytiä esitelleeltä Gaslylta odotettiin huipputason tuloksia energiajuomayhtiön ykköstallin kilpurin ratissa.

Ranskalaiskuljettajan kausi on kulkenut kuitenkin täysin päin vastoin Red Bullin odotuksia.

Tulokset ovat olleet todella heikkoja. Hollantilaistähti Max Verstappen on pessyt kaksi vuotta vanhemmalla tallitoverillaan lattiaa.

Sisäpiirihuhut formulavarikoilta kertoivat vasta Gaslylla olevan enää vain kolme kisaa armonaikaa kääntää kautensa suunta. Jos tulokset eivät kohentuisi, voisivat edessä olla jo potkut Red Bullilta.

Ranskalaisen kärvistelystä hämmästynyt Red Bull päätti vasta tutkia Gaslyn auton läpikotaisin varmistaakseen, etteivät onnettomat tulokset johdu jostain piilevästä teknisestä ongelmasta.

Mitään vikaa menopelistä ei kuitenkaan Red Bullin konkaripomo Helmut Markon mukaan löytynyt.

– Auton on nyt suoriuduttava, mutta niin on Gaslynkin. Hän etsii aina vikaa autosta ja korista. Olemme tutkineet sen läpi, siinä ei ollut mitään (vikaa), itävaltalainen vakuutti Motorsport-total.com-sivustolle.

– Linjamme on nyt tukea häntä niin pitkälle kuin mahdollista. Hän saa Maxin asetukset aluksi, sillä hän (Verstappen) on kokeneempi kuski ja hänellä on kokeneempi insinööritiimi, Marko taustoitti.

Lähde: Motorsport-total.com