Hondan ja Red Bullin yhteistyö näyttäisi toimivan. Japanilaismerkki ”muisti” McLaren-aikaista kuljettajaansa Fernando Alonsoa Saksan GP:n voiton jälkeen.

Max Verstappen ajoi kauden toisen voittonsa erinomaisen esityksen päätteeksi. Red Bullin kanssa hynttyyt yhteen tällä kaudella lyönyt Honda on saanut nauttia tällä kaudella menestyksestä, josta ei kausilla 2015-2017 McLarenin kanssa voitu edes uneksia.

Tallin ykköstykkinä tuolloin ajanut Alonso tuli tunnetuksi Hondan kovana kritisoijana. Yksi legendaarisimmista tunteenpurkauksista nähtiin 2015, kun espanjalaistähti rähisi tiimiradiossa moottorinsa olevan GP2-koneen tasolla, loukkaavasti tallin kotikisassa Japanin Suzukassa.

Hondalla tätä ei ole selvästikään unohdettu.

– Hän (Verstappen) teki sen taas! Se on GP-kaksi voittoa 2019, Honda twiittasi nerokkaasti.