F1-talli Haasin sponsorin Rich Energyn toimitusjohtajana, ainakin toistaiseksi, operoiva William Storey ei suostu hiljenemään. Mies jauhaa päivittäin agendaansa Twitterissä.

Tarina menee lyhyesti kerrottuna näin: Rich Energy ilmoitti viikko sitten purkavansa sopimuksen Haasin kanssa välittömästi. Seuraavana päivänän hämmentynyt talli ja yhtiö itse kertoivat yhtesityön jatkumisesta. Myöhemmin kerrottiin ilmoituksen julkaisseen henkilön aseman yhtiössä olevan asetettu päättymään. Kohu syntyi, kun henkilöksi paljastui toimitusjohtaja Storey.

Storey hallitsee yksin Rich Energyn Twitter-tiliä, jota hän on käyttänyt viime päivinä näkyvästi hyödykseen. Hän on ivannut Haasin virettä, kertoen useaan otteeseen yhteistyön tulevan todella päätökseen ja hänellä olevan siihen täysi oikeus, vaikka monet huomauttavat hänen itsensä jakaman asiakirjan kertovan toisin.

Haas-pomo latoo suoraa tekstiä pääsponsorin sekoilusta: ”Emme ole vastuussa – emmekä haluakaan olla”

Storey on jälleen huudellut asiasta Twitterissä. Uusimmassa purkauksessaan hän syyttää Haasia ajojahdista toimitusjohtajaa (itseään) kohtaan. Hän pyrkii käyttämään tätä keinona saada oikeutus sopimuksen katkaisulle.

Lue kaikki jutut aiheesta täältä!