Katkeroituneen F1-sponsorin ex-pomon viimeinen trollaus? Jälleen naurettavaa irvailua Twitterissä

© Kuva: Getty Images

Haas-tallin pääsponsorin Rich Energyn entinen johtohahmo William Storey vaikuttaisi olevan jälleen kerran vauhdissa.

Haasin ja Rich Energyn välinen saaga on paisunut jo eeppisiin mittasuhteisiin. Energiajuomayhtiö ilmoitti aiemmin, ettei sillä ole pääsyä omaan Twitter-tiliinsä. Tätä tiliä hallitsee värikäs persoona ja potkut pian saava entinen toimitusjohtaja Storey.

Tunteidenkuohujaan hallitsematon Storey on jälleen paukuttanut kovaa tekstiä Twitterissä. Mies irvaili Haas-tallin katastrofikisalle, jossa tallin kuljettajat Romain Grosjean ja Kevin Magnussen keskenään avauskierroksella. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun mies haukkui omiaan.

Katso twiitti alta. SuomiF1 otti siitä kuvakaappauksen, mikäli se ehditään poistaa.