Rich Energyn sotku käsittämätön – yhtiö ei itse hallitse enää edes sometiliään

© Kuva: Getty Images

Energiajuomayhtiö Rich Energyn sotku on saanut surkuhupaisia käänteitä. Yhtiö tiedotti eilen päättäneensä yhteistyönsä Haasin kanssa tallin huonojen suoritusten takia.

Autosport uutisoi tänään yhtiön toimitusjohtajan William Storeyn valtuuttaneen tuon tiedotteen julkaisemisen, ja on nyt napit vastakkain Rich Energyn muiden osakkaiden kanssa. Osakkaat eivät ole valtuuttaneet moista tekoa. Lisäksi Haas kertoi yhteistyösopimuksen olevan edelleen voimassa.

Motorsportin toimittaja Adam Cooper kertoi tänään Twitterissä, että yhtiö on aloittanut prosessin Storeyn erottamisesta.

Irlantilaistoimittaja ja Formula Spy -sivuston luoja Thomas Maher kertoo Twitterissä, että yksi tekijä on ollut vastuussa tiedotteesta. Hänet on erotettu sittemmin yhtiön palkkalistoilta. Jotta tarina saisi vielä yhden käänteen, Maher kertoo, että Rich Energyllä ei ole oman Twitter-tilinsä hallintaoikeutta tällä hetkellä.

Juttua muokattu kello 18.41: Tarkennettu tietoa Storeyn asemasta.