Energiajuomajätin sijoittajat närkästyivät toimitusjohtajan tempusta – pyrkivät nyt pelastamaan yhteistyön F1-tallin kanssa

© Kuva: Getty Images

Energiajuomajätti Rich Energyn sijoittajat pyrkivät pelastamaan yhteistyön Formula 1 -tallin Haasin kanssa, Autosport uutisoi.

Rich Energy julkaisi eilen tiedotteen sosiaalisessa mediassa, missä se ilmoitti lopettavansa yhteistyön Haasin kanssa heikkojen suoritusten takia. Autosportin mukaan yhteistyösopimusta ei ole kuitenkaan vielä purettu.

F1-tallille huonoja uutisia – pääsponsori purki sopimuksen: ”Tavoitteemme oli voittaa Red Bull”

Autosportin lähteen mukaan Rich Energyn toimitusjohtaja William Storey hyväksyi tiedotteen julkaisemisen, mutta asiasta ei kerrottu mitään muille osakkaille. Sijoittajat ovat eriävää mieltä Storeyn kanssa asiasta.

F1-tallin ja sponsorin soppa syvenee – nyt talli otti kantaa kohuun yhteistyön purkamisesta

Osakkaat haluavat suojella sijoituksiaan Rich Energyyn ja pyrkivät siivoamaan aiheesta syntynyttä sotkua sekä pitämään voimassa yhteistyösopimuksensa Haasin kanssa.

– Sopimusta ei ole purettu ja Williamilla ei ole edes valtaa tehdä sitä. Sijoittajat yrittävät siivota tästä syntynyttä PR-sotkua, Autosportin nimetön lähde kertoo.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)