Charles Leclerc ei usko jatkuvista huhuista huolimatta Ferrarin tallitoverinsa Sebastian Vettelin harkitsevan F1-uransa lopettamista.

Ilmoilla on liikkunut viime aikoina puheita, joiden mukaan moninkertainen maailmanmestari Vettel alkaisi olla kyllästynyt formula ykkösten nykyiseen tilaan.

Kanadan GP:ssä voittonsa katkeralla tavalla tuomareiden ratkaisulla menettänyt saksalainen myönsi suoraan, ettei ”F1 ole enää se sama laji, jota rakastin”.

Sisäpiirihuhut ovat vihjailleet samaan aikaan Ferrarin varautuvan jo uuden kuljettajan etsintään siltä varalta, ettei Vettel jatkaisi enää uraansa ensi vuonna.

[readmore from=”vettel sebastian”]

Ferrari-tähden kanssa rinnalla työskentelevä Leclerc ei kuitenkaan pidä huhuja realistisina.

– En usko hänen lopettavan. En voi puhua hänen puolestaan, mutta hän vaikuttaa motivoituneemmalta kuin koskaan. Hän työskentelee kovaa tehdäkseen parhaansa tallin eteen, monacolainen vakuutti saksalaiselle Bild-lehdelle.

– On mukava nähdä, kuinka hän työskentelee. Mielestäni hän on hyvä käsittelemään paineita, sillä paineita on aina voitettuaan niin monta mestaruutta. Vaikka minäkin päihittäisin hänet, ei se olisi mikään syy lopettaa, Leclerc sanoi.

Lähde: Bild