Tallipomo puolusti radiossa mesonnutta kuskiaan: ”Hän ei tarkoittanut sitä”

© Kuva: Getty Images

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner ymmärsi Kevin Magnussenin turhautumisen Kanadan GP:ssä.

Magnussen avautui tiimiradioon voimakkaasti, koska hänen autonsa ei ollut ajettava. Steiner puuttui tanskalaisen valitukseen ärähtämällä suorassa lähetyksessä radioon.

– Minun oli sanottava jotain, kun hän aloitti radioon puhumisen uudestaan. Kisainsinööri vastasi hänelle, mutta en halunnut avointa keskustelua tiimiradiossa. Joskus on toimittava voimakkaasti. Tiedän, että olen ainoa, joka saa heidät lopettamaan. Tunnen nämä pojat aika hyvin, Steiner perusteli ärähdystään Autosportille.

Tallipomo paljastaa – tästä F1-kuskin rajussa avautumisessa oli kyse

– Hän pyysi anteeksi kaikilta radiossa kisan jälkeen, mikä oli hyvä asia. Hän ei tarkoittanut sitä niin kriittisesti. Hän yritti vain selittää, että tilanne on huono. Hän pyysi anteeksi, kuten aikuiset tekevät, joten me jätämme tämän asian taaksemme.