Mercedeksen Lewis Hamilton nappasi Kanadan GP:n voiton ja kasvatti johtoaan Formula 1:n MM-sarjassa.

Hamilton ylitti maaliviivan toisena, mutta sai voiton Sebastian Vettelin aikarangaistuksen takia. Vettel sai rangaistuksen palattuaan radalle tuomariston mukaan vaarallisesti (uutinen).

Vettel jäi lopulta kisassa toiseksi. Hänen tallikaverinsa Charles Leclerc täydensi palkintokorokkeen ollen kolmas.

Kuudennesta ruudusta startannut Valtteri Bottas onnistui nousemaan Renaultin Daniel Ricciardon ja Red Bullin Pierre Gaslyn ohi neljänneksi. Hamiltonin voitto kuitenkin tarkoitti piste-eron kasvavan MM-sarjassa jo 29 pisteeseen toisena olevaan Bottakseen.

Bottas nappasi itselleen ylimääräisen pisteen kisan nopeimmalla kierroksella. Suomalainen haki kilpailun lopussa tuoreen rengassetin itselleen, jolla hän pystyi kellottamaan nopeimman kierroksen helposti.