Toto Wolff haluaa välttää Hamiltonin ja Rosbergin kaltaisen sodan Mersulla: ”Olemme kaukana siitä”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on ollut tyytyväinen kuskikaksikkonsa Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen väleihin. Kaksikko on myös itse monesti korostanut heidän välillään vallitsevaa kunnioitusta.

Wolff puolestaan haluaa kuskiensa taistelevan tosissaan radalla toisiaan vastaan, mutta sen ulkopuolella menon pitää pysyä nykyisellään.

– Olemme onnekkaita, että heillä on hyvät välit. He tulevat toimeen keskenään. Kulisseissa ei pelata pelejä, joten olen todella tyytyväinen siihen, Wolff kehui.

– Meillä on kaksi kuljettajaa, joilla on halua ja kykyä voittaa maailmanmestaruus. Meidän on oltava hereillä, koska olemme nähneet välien tulehtuvan aiemminkin, Mersu-pomo muistutti.

Välien tulehtumisella Wolff viittasi aikaan, jolloin Nico Rosberg ajoi tallissa Hamiltonin parina. Kaksikon välit olivat saksalaismestarin viimeiseksi jääneellä kaudella äärimmäisen kylmät, ja molemmat tekivät selväksi, ettei pitänyt toisesta.

– Molemmat haluavat voittaa maailmanmestaruuden. Haluamme heidän olevan leijonia autossa, joten emme voi odottaa lampaan käytöstä. Kunnioituksen on kuitenkin säilyttävä.

– Olemme erittäin vahva tiiminä. Emme enää anna kuskien välien heikentyä siihen pisteeseen, että se haittaisi tiimin työskentelyä. Nicon ja Lewisin jälkeen olemme päättäneet, että suojaisimme tilannetta keltaisilla ja punaisilla korteilla. Olemme kuitenkin kaukana siitä pisteestä, Wolff päätti.

Lähde: Motorsport Week


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.