”Sunnuntaisuharinkin” vauhti Mercedeksellä kismittää kilpailijaleirissä – Hopeanuolen ylivoimaisuudesta osoitus

Red Bullin nokkahahmoihin kuuluva Helmut Marko on latonut kovia kommentteja sarjaa hallitsevan Mercedeksen suorituskyvystä. Perustelunan Marko käyttää autoa testannutta venäläiskuskia.

Nikita Mazepin ohjasti Mercedeksen W10-kilpuria Barcelonan testeissä tällä viikolla. Formula 2 -sarjassa tällä hetkellä kisaava venäläinen oli testipäivän nopein (raportti), minkä Marko kokee kielivän enemmän auton kuin kuljettajan ominaisuuksista.

– Formula 2 -luokan kakkostason kuljettaja oli välittömästi koko porukan nopein Mercedeksellä. Se kertoo täydellisesti siitä, miten ylivoimainen tallin auto tällä hetkellä on, Marko toteaa Auto Sportille.

Hopeanuolet ovat hallinneet tätä kautta ylivoimaisesti. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat juhlineet kaksoisvoittoa kauden jokaisessa osakilpailussa. Viimeksi viikko sitten Espanjan Barcelonassa parhaat sijoitukset heltisivät ylivoimaisesti.

Mersut karkaavat MM-taulukossa – katso koko pistetilanne täältä!


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.