Ruotsalaiskuski häkeltyi ovaalitesteissä: ”En tiennyt mitä auton kanssa oikein tapahtui”

© Kuva: Getty Images

IndyCar-tulokas Marcus Ericsson pääsi testaamaan IndyCar-autoa ensimmäistä kertaa ovaalilla perjantaina sarjan tulokastesteissä. Ruotsalainen myönsi aluksi sormen menneen suuhun, kun auton kanssa oli paljon uutta opittavaa.

Perjantain tulokastesti Texasissa oli valmistava testi pääsiäisen jälkeen keskiviikkona ajettavalle Indianapolisin 28 auton testille.

– Se meni ihan hyvin ja nautin ajamisesta. Se oli hyvin erilaista kuin mikään aiempi, josta minulla on kokemusta, Ericsson sanoi Motorsportille.

– Aluksi se oli aika vaikeaa, koska autoon täytyy todella luottaa. Eri asia on puhua siitä kuin oikeasti tehdä niin. Ensimmäisen puolikkaan aikana en oikein ollut varma, mitä palautteeni oli. En tiennyt mitä auton kanssa oikein tapahtui. Kun he kysyivät, miltä se tuntui, osasin vain sanoi, että en tiedä, se tuntuu erilaiselta, Ericsson kertoi vaikeuksistaan.

Lopulta Ericsson pääsi sinuiksi ovaalilla ajamisen kanssa.

– Ruokatauon jälkeen homma alkoi tuntua hyvältä. Aloin tuntea itseni autossa koko ajan mukavammaksi. Päivä oli hyvin mielenkiintoinen ja opittavaa oli paljon, entinen Sauber-kuski summasi.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.