Mercedes-pomo nauraa hurjille huhuille Max Verstappenista – ”En tiedä, mistä se tuli”

© Kuva: Getty Images

Tallipäällikkö Toto Wolff kertoi nauraneensa huhuille Max Verstappenin siirrosta Mercedeksen talliin.

Red Bullin konkaripomo Helmut Marko aloitti varsin erikoisen huhumyllyn väitettyään vasta medialle Wolffin soittelevan Verstappenille työtarjouksien kera.

Hollantilaiskuskin isä Jos Verstappen kiirehti korjaamaan väitteen. Wolffin jo vuosien ajan tuntenut F1-veteraani vakuutti, ettei Mercedes-jehu ole koskaan soittanut hänen pojalleen.

Nyt Wolff vahvisti Markon levittämien huhujen olleen täysin tuulesta temmattuja.

– Nauroimme kaikki kolme yhdessä sille aika kovasti. Minulla ei ole Maxin numeroa, enkä ole koskaan jutellut hänelle puhelimessa, itävaltalaispomo sanoi GP Fansin haastattelussa.

– Kuten Max sanoi, olen tuntenut Josin pitkään ja pidän häntä ystävänäni. Puhumme hänen kanssaan vauvoista ja mikroautoista. Puhumme vauvojemme istuttamisesta mikroautoihin ja siitä, millaisen tallin perustamme heidän kanssaan, Wolff naureskeli.

Mercedes-luotsi korosti erikseen, ettei Verstappenia ole lähestytty minkäänlaisella sopimustarjouksella.

– Ei ole ollut mitään puhetta Maxista tai hänen sopimuksestaan. Max on erittäin sitoutunut Hondaan ja Red Bulliin täysin oikeista syistä. Mekin olemme sitoutuneita kuljettajiimme emmekä ole suunnitelleet mitään keskusteluja. Eivät myöskään Jos tai Max, joten en tiedä mistä se tulee, Wolff vannoi.

Max Verstappen latasi varoituksen F1-vastuksilleen – syytti kilpakumppaneita ”herrasmiessopimuksen” rikkomisesta

Lähde: GP Fans