Kitkerä pettymys! Red Bullin F1-insinöörien virhe sapetti – Max Verstappenilta vihaista kiroilua tiimiradiossa

© Kuva: Getty Images

Tähtipilotti Max Verstappen turhautui pahemman kerran menetettyään mahdollisuuden ajaa viimeisen nopean kierroksensa ruuhkan vuoksi Kiinan GP:n aika-ajoissa.

Ärhäkästi paalupaikasta haastanut hollantilainen menetti epäonnisesti kallisarvoiset minuutit ajaa vielä yhden nopean kierroksen jäätyään usean auton mittaisen jonon taakse aika-ajojen kolmannessa sessiossa.

Red Bullin insinöörit yrittivät taktikoida jättäen Verstappenin menon radalle aivan viime tippaan. Ratkaisu kostautui hollantilaiskuskille karusti.

Verstappen ei ehtinyt viivan yli aloittaakseen viimeistä kierrostaan. Ferrarin Sebastian Vettel onnistui taas ohittamaan kilpakumppaninsa hiussilmukassa kierroksen lopussa varmistaakseen oman kierroksena.

Lopulta 0,542 sekuntia kärjestä jäänyt Verstappen joutui tyytymään vasta viidenteen sijaan. Tympeä kohtalo ärsytti miestä pahemman kerran.

– Äh, se oli siinä, vai mitä? Ollakseni rehellinen, kaikki vain jonottavat ja sitten he laittavat homman aivan vituiksi. Minä yritin olla mukava, mutta kaikki muut ovat aivan idiootteja, Verstappen vaahtosi tiimiradiossa.