Vuoden sairaslomalle Kimi Räikkösen auton alle viime vuoden Bahrainin osakilpailussa jäätyään joutunut Ferrari-mekaanikko Francesco Cigarini latasi Instagram-tililleen tunteikkaan vuodatuksen tallinsa epäonnesta sunnuntaina.

Jalkansa hämmentävän epäonnisessa onnettomuudessa Bahrainissa telonut italialainen oli odottanut innolla paluuta työhönsä F1-varikolla.

Cigarinin jalka murtui viime vuoden Bahrainin kisassa, kun hän jäi vahingossa varikolta pois kaasuttaneen Räikkösen auton renkaan alle.

Konkarimekaanikko oli toivonut Bahrainista hyvää tulosta jättääkseen uransa ikävimmän tapauksen lopullisesti takapeiliin.

Toisin kävi – Ferrarin kisasta tuli Sebastian Vettelin palkintosijan kaataneen pyörähdyksen ja Charles Leclercin voiton pilanneen tekniikkavian myötä täysi painajainen.

Cigarini purki maanantaina tuntojaan Bahrainin pannukakusta Instagramissa.

– Eilen halusin sulkea ympyrän. Taas Bahrainissa kisaviikonloppuna. Löysin itseni tuijottamasta kohtaa, missä onnettomuus tapahtui. Monet ihmiset olivat onnellisia nähdessäni minut Bahrainissa hyvässä kunnossa, mekaanikko alusti.

– Päässäni oli hieman haamuja ja väläyksiä menneisyydestä. Mainio aika-ajo ja hyvä lähtö kisaan. Halusin todella sulkea ympyrän voitolla tai tuloksella, josta olisi voinut olla ylpeä. Suljin ympyrän kädet kasvoillani, samalla tavalla kuin viime vuonna. Sellaista se on, moottoriurheilu on arvaamatonta ja vaarallista, Cigarini avautui.