Ranskalaiskonkari Sebastian Ogier ei ole tyytyväinen Citroen-kilpurinsa jousitukseen ja vaatii talliaan tarttumaan toimeen.

Kaksi WRC-kauden ensimmäisestä kolmesta kisasta voittanut tähtipilotti on painostanut talliaan ottamaan käyttöön Reiger-merkin iskunvaimentimet.

Ogier ajoi Reigerin iskunvaimentimilla viime vuonna M-Sportin riveissä ja totesi niiden toimineen mainiosti Meksikon MM-rallissa.

Citroen on pyrkinyt uudistamaan C3 WRC -autonsa toden teolla tänä vuonna pitääkseen kiinni kilpailukyvystään tiukassa mestaruustaistossa. Muutoksia on tehty erityisesti korin puolella.

[readmore from=”ogier sebastien”]

Ogierin mukaan jousitusjärjestelmän uudistus olisi yksi tärkeimmistä tehtävistä tällä hetkellä.

– Kuten aina, pusken eteenpäin. Sen varaan voitte laskea. [Vuodelle] saatiin toki hyvä alku, mutta Meksikossa minua häiritsivät muutamat jutut, joita en pystynyt vielä muuttamaan, ranskalainen taustoitti Motorsportille.

– Minulla on ajatuksia siitä suunnasta, millä autoa saataisiin parannettua. Olemme nähneet, ettei auto ole huono ja sen, että siltä löytyy potentiaalia. Näen kuitenkin tilaa kehitykselle, Ogier perusteli kantaansa.

Toyotan Kris Meeke syytti Citroenia likaisesta taktikoinnista – myös Tommi Mäkinen ihmetteli tuomariston ratkaisua Ylelle

Lähde: Motorsport