Ferrarin pääsponsorin Philip Morrisin Mission Winnow -brändi ei aio luovuttaa. Tupakkayhtiö on kommentoinut monitulkintaisen tuotteensa olevan jatkossakin Ferrarin päätukija.

Kohu on vellonut jo useita viikkoja. Ferrari on ollut pakotettu poistamaan Mission Winnowin logot autoistaan kauden avauskilpailussa Australiassa. Lisäksi talli muokkasi kaikessa hiljaisuudessa virallisen nimensä uusiksi.

Yhtiöstä on vihjattu logoista luopumisen olevan vain väliaikaista. Ne ovat palaamassa takaisin autoihin näillä näkymin jo kauden toiseen osakilpailuun Bahrainiin.

Tutustu Australian GP:n erikoissivuumme! Lähetysajat, suomalaistilastot, historia…

Näin on ainakin käymässä Mission Winnowin Twitter-tilin kommentin perusteella. Brändi vastasi harvinaisen suorasanaisesti kommentteihin, joissa nykytilannetta spekuloitiin.

– Olemme tulleet jäädäkemme. Mission Winnow tulee säilymään Scurdia Ferrarin nimikkoyhteistyökumppanina. Muutokset on kaavailtu vain Australiaa varten.

Mission Winnow

@MissionWinnow
We are here to stay. Mission Winnow will remain the title partner of the Scuderia Ferrari team. The changes are currently planned only for Australia.