Ferrarin entinen F1-kuljettaja Jean Alesi uskoo Charles Leclercin joutuvan selvään ”kakkoskuskin” asemaan italialaistallissa tänä vuonna.

Maranellossa on muuttunut moni asia talven mittaan. Vuosia palvellut tallipäällikkö Maurizio Arrivabene sai lähteä ja tilalle nostettiin tekniikkakonkari Mattia Binotto.

Myös kuskikokoonpano uudistui merkittävästi. Maisemaa vaihtaneen Kimi Räikkösen tilalle ylennettiin tallin oma kuskilupaus Leclerc.

Vuosia Ferrarin toimintaa sisältä käsin kokenut Alesi uskoo kokemuksen puhuvan jatkossakin. Ranskalaiskonkari povaa Sebastian Vettelin ja Leclercin välille selvää hierarkiaa.

[readmore from=”ferrari”]

– En epäile lainkaan sitä, etteikö Vetteliä suosittaisi. Leclerc soittaa kakkosviulua. Uskon silti heidän keskinäisestä taistelustaan tulevan erittäin jännittävää, Alesi ennakoi Radio Sportivan haastattelussa.

Vallankumous Ferrarilla? Sebastian Vettel pui spekulaatiota tallin muutoksista – ”Hulluutta”

– Minusta suunnitelma vaikuttaa siltä, että Vettelin on oltava ykkönen ja Leclercin toinen. Kukapa sitä toisaalta tietää. Kausi on pitkä, kisoja on 21, konkarikuski pohdiskeli.

Alesi uskoo Ferrarin lataavan tänä vuonna kaikki pelimerkkinsä saksalaistähtensä mestaruushaastoon.

– Vettelillä on viimein kaikki mitä hän tarvitsee mestaruuden nappaamisen. Katsotaan siis, mitä Melbournessa tapahtuu, konkarikuski intoili.

Sebastian Vettel povaa Kimi Räikkösen F1-tallista yllättäjää – Mercedeksen kunto mietityttää

Lähde: Radio Sportiva