F1-faneille tarjolla herkkua huomenna – suuri fanitapahtuma nähtävillä myös Suomessa

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten kilpailukausi 2019 on jo nurkan takana. F1-autot pääsevät toden teolla irti tulevana viikonloppuna Australian Melbournessa, mutta jo ennen sitä sarjan faneille on tarjolla erikoislaatuista herkkua.

Huomenna keskiviikkona Melbournen kaupungin keskustassa järjestetään suuri fanitapahtuma, jonka tarjoamasta juhlahumusta pääsee nauttimaan maailman joka kolkassa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Australian GP:stä – yhdessä paikassa!

Kaudenaloitustapahtuma on ensimmäinen laatuaan, ja sarjan omistava Liberty Media on satsannut siihen paljon. Paikalla ovat kaikki kauden 20 kuljettajaa ja 10 tallipäällikköä, ja yleisölle on järjestetty monenlaista viihdykettä F1-huuman nostattamiseksi.

Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä lukuisiin eri kanaviin. Suomessa Melbournen juhlavilinää voi ihastella C Moren kanavilta, mutta myös F1-sarjan omilta sosiaalisen median tileiltä. Livekuvaa on tarjolla ainakin Facebook- ja Youtube-kanavilla.