Niki Laudan paluu formulavarikolle lykkääntyy: ”Kuuden kuukauden sairaalalepo oli vaikea”

© Kuva: Getty Images

Niki Lauda ei ole vielä tarpeeksi vahvassa kunnossa palatakseen töihin F1-varikolle kauden avauskilpailuun Melbournessa, Australiassa.

F1-legenda Lauda joutui viime vuonna kiirelliseen keuhkonsiirtoleikkaukseen. Operaatio liittyi terveysongelmiin, jotka johtavat juurensa itävaltalaiskonkarin ikimuistoisesta Nürburgringin kisassa vuonna 1976.

Leikkaus onnistui hyvin, mutta edessä oli pitkä kuntoutusrupeama. Lauda pääsi jo välissä kotiin, mutta joutui palaamaan sairaalaan yllättävien komplikaatioiden vuoksi.

Nyt Mercedeksen F1-tallin pitkäaikainen neuvonantaja on viimein palautumassa täysiin voimiinsa. Työkunto on jo melko lähellä, mutta aivan kauden avaukseen Lauda ei ennätä.

– Kuuden kuukauden sairaalalepo oli vaikea Nikille. Hänellä on vielä pitkä matka kuljettavana. Hän tarvitsee paljon kärsivällisyyttä, Laudan ystävä ja Red Bullin F1-tallin johtajiston jäsen Helmut Marko kertoi saksalaiselle RTL-kanavalle.

 

– Paluu Barcelonan testeihin mennessä olisi mahdotonta ja pitkä matka Australiaan kauden alussa tulisi liian ajoissa hänelle, F1-konkari harmitteli.

Formulalegenda Niki Laudan terveydentilasta uusia tietoja – ”On ollut huonoja hetkiä, mutta hän on vahva”

Lähde: RTL


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.