Viime kaudella Toro Rossolla kisannut Brendon Hartley ei ole jäänyt toimettomaksi, vaikka F1-kisakuskin tehtävät ovatkin tätä nykyä menneen talven lumia.

Hartleyn ilmoitettiin aiemmin siirtyneen Ferrarin simulaattorikuljettajaksi. Italialaistalli ei kuitenkaan ole suinkaan hänen ainoa työnantajansa tulevalla kaudella.

Le Mansin 24 tunnin ajon voittoa ja kestävyyskilpailuiden maailmanmestaruutta Porschen ratissa ennen F1-uraansa juhlinut Hartley palaa takaisin WEC-sarjaan. Uusiseelantilainen ajaa SMP-tallissa kauden kahdessa seuraavassa osakilpailussa, jossa hän korvaa F1-mestari Jenson Buttonin.

Vielä tämänkin lisäksi Hartley on yhä Porschen mies. Hän auttaa saksalaismerkkiä valmistautumaan tallin Formula E -esiinmarssiin ensi kaudeksi.

Brendon Hartley

@BrendonHartley
A few announcements over the last days. I will be racing the next two rounds of the WEC with @SMP_Racing, I will be assisting Ferrari on their F1 world championship campaign as a sim driver, and I’m still together with Porsche and part of FE development. Calendar is filling up😀

 

LIITY MOOTTORIURHEILUN OLOHUONEESEEN!