Sähköformuloissa uskomatonta töhöilyä – BMW-tallikaverukset kolaroivat kisan johdossa

© Kuva: Getty Images
Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Formula E -sarjan kauden toinen kilpailu Marokossa tarjosi jännittävän ja dramaattisen kilpailun. Voittajaksi ajoi lopulta Mahidran Jerome D’Ambrosio, kun BMW-kuljettajat kolaroivat keskenään taistellessaan kisan kärkisijasta.

Kilpailu lähti liikkeelle dramaattisesti, kun puolustava mestari ja avauskisan kakkonen Jean-Eric Vergne ahnehti liikaa avausmutkassa spinnaten joukon perälle. Kilpailun edetessä BMW:n Antonio Felix da Costa ja Alexander Sims nousivat kilpailun kärkipaikoille, mutta kaksikko toteutti jokaisen tallipäällikön suurimman kauhun osumalla yhteen voitosta taistellessaan.

Osuman myötä da Costa päätyi kaiteeseen ja Sims tipahti neljänneksi. Takana vaanineista suurimman palkinnon nappasi d’Ambrosio, joka nappasi voiton ennen Virginin Robin Frijnsiä ja Sam Birdiä. Vergne nousi joukon takaa viidenneksi, ennen tallikaveriaan Andrei Lottereria, joka lähti matkaan joukon perältä.

D’Ambrosio nousi myös sarjan pistekärkeen kahden ajetun kilpailun jälkeen.

Sarjan seuraava osakilpailu ajetaan 26. tammikuuta Chilessä.

Alla kilpailun kohokohdat.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale

Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!