Charles Leclercin huima vire viime kaudella oli osittain tallikaveri Marcus Ericsson ansiota, Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur uskoo.

Leclerc keräsi Sauberin 48 pisteestä 39. Hänen paras sijoituksensa oli kuudes Azerbaidzhanin GP:ssä. Vasseur uskookin, että Ericsson ajoi kuitenkin sen verran hyvin, mikä pakotti Leclercin repimään itsestään kaiken irti.

– Mielestäni Leclerc teki erinomaista työtä. Hän teki sitä osittain siitä syystä, että Marcus paransi otteitaan koko ajan. Jos vertaa Marcusta vuotta aiempaan, hän otti ison askeleen eteenpäin, Vasseur sanoi Racerille.

– Kun tulimme Melbourneen, hän oli kuusi kiloa kevyempi kuin edellisenä vuonna. Charlesille oli hyvin suuri apu, että hänellä oli vertailukohtanaan Marcuksen kaltainen kuski.
Leclerc hyppää ensi kaudeksi Ferrarille Kimi Räikkösen tilalle Sebastian Vettelin rinnalle.