Fernando Alonson menestyksekäs kilpaura jatkuu formula ykkösten ulkopuolella. Espanjalainen lisäsi viikonloppuna voittotilastoonsa Daytonan 24 tunnin ajon voiton.

Alonso oli nelihenkisen autokunnan voiton arkkitehti. Espanjalainen ajoi sateessa häikäisevästi ollen radan nopein mies.

Fernando Alonso voitti kuuluisan 24 tunnin ajokisan – rankkasade pilasi Toni Vilanderin kisan

Alonson voitto nosti hänet todella harvinaiseen seuraan. F1-sarjan maailmanmestareista Daytonan 24 tunnin kilpailun voittoa ovat juhlineet ennen häntä vain amerikkalaiskuskit Mario Andretti ja Phil Hill. Hill voitti mestaruuden kaudella 1961 , Andrettin juhliessa puolestaan 1978.

F1-sarjan viime kauden päätteeksi, ainakin näillä näkymin, jättänyt Alonso keskittyy seuraavaksi WEC-sarjan kisoihin sekä toukokuussa ajettavaan Indy500-kilpailuun. Voitto legendaarisesta ovaalikisasta nostaisi hänet Grahan Hillin rinnalle historian toisena kuljettajana, joka on voittanut sekä Indyssä, Le Mansissa että Monacossa.