Yksi asia jää kaivelemaan Max Verstappenia Fernando Alonsosta

© Kuva: Getty Images

Fernando Alonson puuttuminen ensi kauden osallistujaluettelosta on suuri tappio F1-sarjalle, Red Bullin Max Verstappen kokee. Hollantilaistähti olisi halunnut päästä ajamaan kärkisijoista kaksinkertaista maailmanmestaria vastaan.

Vuonna 2015 F1-sarjassa debytoinut Verstappen nousi sarjan kärkitalleihin kuuluvalle Red Bullille alkukaudesta 2016. Tuon siirron myötä Verstappen ja Alonso eivät radalla juuri taistelleet sijoituksista, sillä espanjalaisen McLaren ei juuri suorituskykyä tarjonnut.

F1-sarjasta uusiin haasteisiin lähtenyt Alonso arvostetaan kuljettajien keskuudessa kenties jopa sarjan parhaimmaksi kuljettajaksi. Myös Verstappen kunnioittaa vanhempaa kollegaansa.

– Meillä ei koskaan ollut kunnollisia taisteluita radalla, mikä on harmi. Olen taistellut muita sarjan kärkikuskeja vastaan, paitsi häntä, Verstappen totesi Speedweekille.