Uusi omistaja pumppaa rahaa F1-talliin – johtohahmo kertoo mihin summat käytetään

© Kuva: Getty Images

Uuden omistajan saanut F1-talli Force India odottaa parantuvan rahavirran auttavan tallia merkittävästi vasta kaudella 2020.

Force India joutui selvitystilaan kesken viime kauden tallin rahavarojen loputtua. Hätiin riensi Lawrence Stroll, joka osti tiimin itselleen varmistaen sen talouden. Samalla poika Lance Stroll sai uuden ajopaikan F1-sarjassa Williams-pestin jälkeen.

Strollin rahat auttoivat tallia jo tämän kauden aikana, minkä lisäksi ensi kauden auton kehitystyöhön pystyttiin panostamaan. Tallipomo Otmar Szafnauer uskookin paremman kassavirran näkevän pidemmällä aikavälillä.

– Lisäraha tuo meille paremman mahdollisuuden suunnitella asioita. Voimme parantaa tehdastilojamme ja hankkia sinne uusia varusteita. Meillä on nyt mahdollisuus kehittää talliamme, mutta harppaus ei tapahdu hetkessä. Tulemme näkemään suuremman kehitysloikan kaudeksi 2020, kun investoinnit alkavat kantaa hedelmää, Szafnauer kertoo Beyond the Grid -podcastissa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.