Tallipomo väläyttelee: Schumacher voisi ajaa vielä Mercedeksellä – ”Hänellä on potentiaalia”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff vihjaili Michael Schumacherin pojan Mick Schumacherin voivan seurata isänsä jalanjäljissä F1-sarjaan saksalaistallin riveissä.

Erittäin lahjakkaana pidetty Schumacher voitti tänä kautena F3-sarjan maailmanmestaruuden. Seuraavaksi nuorukainen hyppää F2:een, joka on taas askeleen lähempänä kuninkuusluokan kalustoa.

Formula 3 -sarjan voitto irtosi Mercedeksen moottorilla varustetulla Prema Powerteamin tallin autolla.

Kyseinen seikka sai monen miettimään, olisiko nuoremmalla Schumacherin sukupolvella saumaa saksalaisvalmistajan palkkalistoille.

Mercedes-pomo Wolff ei tyrmää ajatusta suoralta kädeltä. Tallipomo pitää Schumacherin urakehitystä lupaavana.

– Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö hänellä olisi potentiaalia olla menestyksekäs kuljettaja Formula 1:ssä. Ehkä jokin päivä meillä, ehkä ei. Hän on voittanut F3-mestaruuden tänä vuonna Mercedeksen moottoreilla, mutta hän ei kuulu Mercedeksen junioriohjelmaan, Wolff sanoi lehdistölle GP Fansin mukaan.

F1-konkari haluaisi antaa Schumacherille aikaa kasvaa kuskina, mutta povaa tälle valoisaa tulevaisuutta.

– Tärkeintä on antaa hänelle aikaa. Hänellä on takanaan uskomaton perintö, hänen isänsä on kaikkien aikojen menestynein kilpa-ajaja.

– Hän [Mick] on voittanut F3:n. Siihen ruutuun on nyt piirretty rasti. Nyt hän menee F2:een, jossa pitäisi olla taas edessä vaikeita taisteluja monia kokeneita kuskeja vastaan, Wolff ennusti.

Lähde: GP Fans

 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.