Sebastian Vettelin lyttääjille kovaa kritiikkiä F1-legendalta: ”Mestari ei unohda kuinka ajetaan”

© Kuva: Getty Images

Keuhkojensiirrosta takaisin F1-maailman työkuvioihin toipunut Niki Lauda arvostaa Mercedeksen kovinta kilpailujaa Sebastian Vetteliä. Itävaltalainen ei yhdy moniääniseen kriitikoiden kerhoon, päinvastoin.

Vettel oli hyvin mukana tämän kauden mestaruustaistossa, kunnes saksalainen sortui loppukaudesta lukuisiin ajovirheisiin. Sen johdosta Lewis Hamilton marssi lopulta helppoon viidenteen maailmanmestaruuteensa.

Ensimmäisen haastattelunsa sairaalareissunsa jälkeen antanut Lauda kertoi La Gazzetta dello Sportille Vettelin lähettäneen hänelle sairaalaan kirjeen.

– Sebastianin itsensä kirjoittama kirje oli suuri ilo minulle. Se oli täynnä hienoja ja helliä sanoja. En osannut lainkaan odottaa sitä, yleensä kuljettajat keskittyvät vain ajamiseen. Mutta hän on hyvä ihminen, Lauda kertoo.

Mediassa ja fanien keskuudessa Vettel on saanut osakseen paljon irvailua ja lokaa, sillä suuri yleisö muistaa vain epäonnen hetket, ei upeita suorituksia. Lauda osaa nähdä kuitenkin kokonaiskuvan.

– Hänellä oli huonot hetkensä, kuten tiedämme, mutta olisi todella absurdia kyseenalaistaa hänen taitonsa. Hän tulee nousemaan tästä, mestari ei unohda kuinka ajetaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.