Fernando Alonson murskavoitto Stoffel Vandoornesta tämän kauden aika-ajoissa oli joko kaunista tai rumaa katsottavaa, katsantokannasta riippuen.

Espanjalainen vei nimiinsä kauden jokaisen aika-ajotaiston tallikaveriaan vastaan. Loppulukemat olivat paljonpuhuvat 21-0.

Toisen jättäminen nollille pitkän kauden aikana on harvinaista, mutta ei ennenkuulumatonta. Edellisen kerran näin teki Alonso itse. Nelson Piquet jr. oli Renaultilla 2008 täysi vastaantulija, kuokkaan tuli 18-0.

Alonso voitti myös puhtaasti seuraavana vuonna brassin korvanneen Romain Grosjeanin, mutta tuolloin yhteistä taivalta kesti ”vain” seitsemän GP:n verran.

2000-luvulla vastaavaan on pystynyt vain yksi mies, Mark Webber. Aussikuski piti debyyttivuonnaan Minardilla Alex Yoongin kurissa ja nuhteessa lukemin 15-0.

Takavuosina Michael Schumacher oli vaikea vastus tallikavereilleen. Sen saivat huomata miehen Benetton-tallikaverukset Martin Brundle ja Riccardo Patrese.

Myös Mika Häkkinen löylytti Brundlea kaksikon ajaessa McLarenilla 1994. Suomalainen vei aika-ajot lukemin 15-0. Suomalainen oli sivussa Unkarin GP:stä ajokiellon vuoksi, joten tulos jää yhtä vaille täydelliseksi.