Tämä tilasto kertoo kaiken Daniel Ricciardon epäonnesta – ja Lewis Hamiltonin uskomattomasta vireestä

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo on ollut yksi tämän kauden eittämättä epäonnisimmista kuljettajista. Keskeytyksiä on kertynyt roppakaupalla, jopa enemmän kuin joillakin vuosiin.

Kun kautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua, on hymyilevä aussikuski jäänyt radan varteen kaikkiaan kahdeksan kertaa. On täysin aiheellinen pelko, että tuo määrä kasvaa vielä. Renaultin voimanlähteet eivät ole vakuuttaneet tällä kaudella luotettavuudellaan.

Toisessa ääripäässä on mestariksi jälleen kauden jälkeen kruunattava Lewis Hamilton. Brittikuski on saanut nauttia paitsi nopeista, myös luotettavista menopeleistä. Yksi tilasto kertoo karua kieltä Ricciardon kannalta.

Hamilton on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2013. Koko tämän viiden kauden aikana hän on keskeyttänyt yhtä monta kertaa kuin Ricciardo tänä vuonna.

2017 Hamilton ei keskeyttänyt kertaakaan, 2014 keskeytyksiä osui kohdalle puolestaan kolme. 2013, 2015 ja toistaiseksi tänä vuonna matkan varrelle mies on jäänyt kerran. Kahdesti leikki jäi kesken puolestaan 2016, toisen johtuneen kuuluisasta yhteentörmäyksestä tallikaveri Nico Rosbergiin.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004