Max Verstappenin kiivastuminen kilpakumppanilleen Brasilian GP:n jälkeen muistutti F1-veteraani Damon Hilliä brasilialaislegenda Ayrton Sennasta, joka tunnettiin myös tulisena luonteena.

Itsekin legendan maineesta nauttiva brittikonkari kertoi Autosportille Verstappenin ja Esteban Oconin välien selvittelyn sunnuntaisen Interlagosin kisan jälkeen herättäneen muistoja edesmenneestä F1-huipusta.

– Aikonaan F1:ssä oli eräs toinenkin kaveri, joka töni silloin tällöin toisia silloin, kun ei olisi tarvinnut. Ajattelen oikeastaan Sennaa. Se on kuin kaava, joka toistuu silloin kun he ovat nuoria eivätkä oikein ymmärrä, Hill sanoi.

Hillin mukaan Brasilian kolarista ei voi syyttää pelkästään Oconia. Formulatähti näki kummankin syyllistyneen hölmöön käytökseen.

– Tietenkään Oconin ei olisi pitänyt hankkiutua tuohon sotkuun kisaa johtavan kuskin kanssa. Mutta Max taisteli hänen kanssaan sen sijaan, että olisi vain antanut mennä.

– Hänen olisi pitänyt vain ajatella ”Mitä tämä kaveri meinaa? Hän aikoo näköjään ryhtyä hankalaksi” ja odotella vähemmän riskialtista tilaisuutta, Hill neuvoi.

Lähde: Autosport