Palkintosijan täpärästi Suzukassa hävinnyt F1-kuski hehkutti huippusuoritustaan – ”Lähellä, lähellä”

© Kuva: Getty Images

Niukasti palkintokorokesijasta jäänyt Daniel Ricciardo oli tyytyväinen vauhtiinsa Suzukassa. Australialaistähti uskoo palkintosijoituksen olevan samalla vireellä erittäin lähellä.

Vaikka taistelu kolmannesta sijasta tallitoveri Max Verstappenin kanssa oli äärimmäisen tiukkaa, ylsi aussikuski kisassa lopulta kisassa neljänneksi.

Suoritus oli kuitenkin erityisen vakuuttava ottaen huomioon, että Ricciardo starttasi kilpailun vasta 15. lähtöruudusta. Red Bull -tähti esitteli kisan mittaan vahvasti sitä pelottomuutta ja ajokykyä, jonka vuoksi häntä on pidetty jo pitkään yhtenä F1-varikon lahjakkaimmista piloteista.

Kisan päätteeksi Ricciardo palkittiin päivän parhaana kuljettajana. Vaikka nousu podiumille jäikin Suzukassa välistä, ei aussikuski osannut murjottaa asiasta.

– Olisi ollut hieman satumainen suoritus nousta perältä palkintokorokkeelle, mutta lähellä, lähellä, Ricciardo naureskeli F1:n haastattelussa.

– Otan 4. sijan vastaan tänään, mutta minusta tuntuu, ettei palkintokoroke ole kaukana, hän lisäsi.

Ricciardo epäili podiumhaaston jääneen vajaaksi Red Bullin hienoisen suoravauhdin puutteen vuoksi.

– Tiedän osaavani ohittaa, mutta tämä rata on vaikea. Autostamme löytyi paljon downforcea, joten tiesin meidän pysyvän tarpeeksi lähellä mutkissa. Suorilla jäimme kuitenkin jälkeen, Renault’lle ensi kaudeksi siirtyvä kuljettaja arvioi.

– Näytti siltä, että pysyisimme tarpeeksi hyvin perässä. Ajaminen oli kuitenkin hauskaa ja pehmeät renkaat toimivat hyvin. Nautin kisan ensimmäisestä vaiheesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.