F1-pomolta vakava varoitus Ferrarille – ”Tunnen nämä tilanteet hyvin”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan moottoriurheilujohtaja ja entinen Ferrarin tekninen johtaja Ross Brawn kehotti vanhaa talliaan välttämään äkkipikaisen hätiköityjä muutoksia Sebastian Vettelin mestaruustappion jälkeen.

Itsekin häviävänä osapuolena mestaruustaistossa ollut formulakonkari muistutti MM-kamppailun tasaväkisyydestä. Brawn ei näe Ferrarille tarvetta muuttaa toimintatapojaan liiaksi Vettelin pettymyksestä huolimatta.

– Ferrarin ja Vettelin on aloitettava uusiksi tästä ymmärtämällä mikä meni pieleen ja korjaamalla se. Se on tehtävä kuitenkin panikoimatta ilman hätäisiä reaktioita, ex-tekniikkapomo ohjeisti ESPN:n haastattelussa.

Brawn korostaa Ferrarin olevan jo valmiiksi niin hyvällä suunnalla, ettei radikaaleihin uudistuksiin kannattaisi ryhtyä.

– Ferrari on noussut enemmän kuin mestaruushaastajaksi vain kahdessa kaudessa. Sitä oli vaikea kuitella tämän hybridiaikakauden alussa ottaen huomioon Mercedeksen ylivoimaisen tehoedun. Nyt Ferrarin on siirryttävä eteenpäin heittämättä lasta kylpyveden mukana pois, F1-pamppu arvioi.

Lähde: ESPN