Tänään 39 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen on tehnyt pitkän ja komean F1-uran, joka kaikkien onneksi tulee jatkumaan vielä vuosia. Mutta milloin mies oli parhaimmillaan?

Räikkönen on viihdyttänyt meitä F1-faneja jo lähes 20 vuotta. Hurja ajatus, mutta pakko se on uskoa. Räikkösen mukana formula ykkösiin on kiinnittynyt jo kaksi sukupolvea, ja se on jo itsessään kunnioitettava saavutus.

Räikkösen kaudesta 2001 alkaneesta F1-urasta tekee komean se, että hän on ollut sarjan huipulla käytännössä jokainen kausi. Avausvuosi Sauberilla poiki sveitsiläistallille ”keskikastin mestaruuden”, ja vaikka McLaren-vuodet 2002-2006 tarjosivatkin tunteita laidasta laitaan, ei ajanjakso tarjonnut kautta, jolloin Räikkönen ei ollut potentiaalinen voittajaehdokas.

Oikeastaan ainoa ”hutikausi” osui vuoteen 2014, jolloin Ferrari mokasi sääntömuutosten kanssa pahasti. Surkea ja suomalaiskuskille sopimaton auto ei tarjonnut ilonaiheita koko kaudella, mutta eipä muutamaa mainetekoa kummempaan pystynyt tallikaveri Fernando Alonsokaan.

 

Hetki, jolloin Räikkönen oli ultimaattisesti F1-maailman huipulla, osui paria vuotta mestaruutta aiemmin. Tuolloin maailmasta ei löytynyt häntä nopeampaa kuljettajaa

Räikkösen uran kirkkaimpana kruununa tulee aina olemaan kausi 2007 ja sen legendaarinen ratkeaminen Jäämiehen maailmanmestaruuteen. Tuo kaikessa dramaattisuudessaan uskomaton kausi esitteli meille Räikköstä parhaimmillaan, mutta suomalaisen uran paras se ei ollut.

Hetki, jolloin Räikkönen oli ultimaattisesti F1-maailman huipulla, osui paria vuotta mestaruutta aiemmin. Tuolloin maailmasta ei löytynyt häntä nopeampaa kuljettajaa.

Kausi 2005 päättyi Fernando Alonson ja Renaultin mestaruuksiin, mutta vain kiitos McLaren-Mercedeksen epäluotettavuuden. Alonson 21 pisteen voittomarginaali Räikköseen ei kerro totuutta siitä, kuka oli kauden nopein kuljettaja.

Räikkösen fanit tietävät takuuvarmasti tuon kauden kulun. Upeat, F1-väen mykistäneet ajosuoritukset Espanjassa, Monacossa ja Japanissa eivät jättäneet kenellekään epäselväksi Räikkösen lahjakkuutta.

Yhtä lailla muistissa ovat San Marinon ja Saksan tekniset viat, ja se surullisenkuuluisa viimeisen kierroksen keskeytys Euroopan GP:n viimeisellä kierroksella. Valitettavasti tässä tapahtumassa Räikkönen joutuu ainakin edes hieman vilkaisemaan itseään peilistä.

Entinen F1 Racingin päätoimittaja ja McLarenin PR-johtaja Matt Bishop onnitteli Räikköstä jakamalla kuvan suomalaisesta kaudella 2005. McLaren MP4-20 on yksi kaikkien aikojen kauneimmista kilpureista, eikä Bishopin alustustekstiin voi kuin yhtyä.

– Räikkönen voi edelleen olla nopea, mutta mahtavimmillaan hän oli kaudella 2005.

Kaikki Räikköstä ja formula ykkösiä tuolloin seuranneet voivat allekirjoittaa tämän. Jälkikäteen tilastoja tutkimalla ei voi ymmärtää, kuinka ylivoimainen autonsa itselleen täydelliseksi sopimaan saanut Räikkönen parhaimmillaan oli.

Tuon kauden aikaista Räikköstä monella on ollut viime vuosina ikävä. Kuten Bishop totesi, on suomalaiskuljettaja edelleen nopea ja laatuluokan F1-kuljettaja, mutta kuljettajien hierarkiassa hän ei enää ole ylivoimainen kukkulan kuningas.

Siksi kausi 2005 on Räikkösen uran kohokohta.