Toro Rossolta ensi vuonna emotalli Red Bullin rattiin vaihtava Pierre Gasly kertoi Hondan tavoitteen olevan kaudella 2019 voitoista taisteleminen.

Vaikka japanilaisvalmistaja vakuuttikin koko varikkoa alkukauden suorituskyvyllään, on sen voimayksiköstä puristettu vuoden edetessä odotetusti varsin vaatimattomia tuloksia.

Red Bullilla kuitenkin uskotaan Hondan nousuun F1-sarjan huipulle. Japanilaisvalmistajalla on useita tavoitteita, jotka käyvät vuosi vuodelta yhä kunnianhimoisemmiksi.

– Tämän vuoden tavoitteet Toro Rosson kanssa ovat erilaisia ensi vuoteen verrattuna. Silloin taistelemme voitoista ja meillä on paljon enemmän vastuita, Gasly vakuutti Ziggo Sportille.

Ranskalaiskuskin mukaan odotuksien on oltava kuitenkin realistisia. Gasly tiedostaa, että moottorivalmistajan on saatava kehittää tekniikkaansa rauhassa.

– He tekevät parhaansa ja kaikki tehdään siellä menestystä varten. Meidän on annettava heille hieman aikaa. Haluamme tietenkin nähdä nopeasti tuloksia, jotta voisimme päästä välittömästi palkinnoille. Raaka-aineet ovat kuitenkin jo valmiina, kuskilupaus pohdiskeli.

Lähde: Ziggo Sport