Kimi Räikkönen harmitteli F1-kisaviikonloppujen kehityksen suuntaa – ”Samat kysymykset, samat vastaukset”

© Kuva: Getty Images

F1-tähti Kimi Räikkösen mukaan formulakuljettajien mediavastuut vievät nykyisin suuremman osan kisaviikonlopuista kuin ennen.

Konkarikuljettajan mukaan ajaminen oli ennen selkeämmin pääosassa F1-kisaviikonloppuisin. Ajan myötä median kanssa työskentely on kuitenkin noussut yhä suurempaan rooliin.

Vaikka Räikkönen ei tunnetusti viihdykään parrasvalojen loisteessa ja kameroiden edessä, on formulakonkari tottunut tilanteeseen vuosien myötä.

– Se [ajaminen] ei ole enää se suurin osa viikonloppua, kuten se oli ennen. Luonnollisesti kaikki muuttuu hieman. Kaikki mukana tulevat jutut ovat normaaleja. Ne ovat aina olleet siellä. Ne kuuluvat pakettiin, Räikkönen luonnehti tilannetta Racefansin haastattelussa.

Räikkönen tietää, että harvat asiat elämässä ovat vailla mitään vähemmän mieluisia puolia. F1-tähti vakuutti yhteispelin tiedotusvälineiden toimivan nykyisin tuttuun malliin.

– Kovin usein ei saa pakettia, jossa olisi vain hyviä asioita. Se on ihan OK. Tunnemme kaikki toisemme, joten siellä ovat aina samat kysymykset ja samat vastaukset joka kerta. Se ei ole liian vaikeaa, Räikkönen kertoi.

Lähde: Racefans


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.