Kilpailevan tallin F1-kuski myönsi merkittävän havaintonsa Hondan moottorien voimasta

© Kuva: Getty Images

Sauberin F1-kuskin Marcus Ericssonin mukaan päävastuksen Toro Rosson Honda-moottorit ovat paljastuneet luultua voimakkaammiksi.

Vaikka Honda tuskailikin useamman vaikean vuoden ajan McLarenin kanssa, vaikuttaa japanilaisvalmistaja kääntäneen historian kirjassaan aivan uuden sivun.

Täksi kaudeksi Toro Rosson ja ensi vuodeksi myös Red Bullin yhteistyökumppaniksi siirtynyt autojättiläinen on hämmästyttänyt niin kilpailijoita kuin fanejakin suorituskykyisellä voimayksiköllään.

Toro Rosso -kuski Pierre Gasly ylsi toissa viikonloppuna jo 30 MM-pisteeseen. McLaren ylsi samaan saldoon Hondan kanssa koko viime vuoden aikana.

Sauber-haastaja Ericsson joutui kokemaan Hondan moottorin kehityksen Spassa, jossa Toro Rossojen väkevyys suorilla yllätti hänet täysin.

 

– Olin DRS-alueella enkä onnistunut ohittamaan Gaslya. En päässyt edes lähellekään. Uskon sen kertovan aika paljon siitä, kuinka suuria askelia Honda on ottanut eteenpäin, Ericsson myönsi Motorsportille.

– Uskon silti Mercedeksen ja Ferrarin omistavan kaksi voimakkainta voimayksikköä. Honda on kuitenkin vahvempi kuin luullaan. Siitä saatiin varmistus, kun ajoimme kilpaa heitä vastaan, ruotsalainen vakuutti.

Lähde: Motorsport

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.