Honda-pomo kommentoi F1-moottorinsa kehitystä – tämä miellytti japanilaisia Monzassa

© Kuva: Getty Images

Toro Rosso oli huippuvireessä Italiassa toissa viikonloppuna. Kärkivastuksien päihittäminen aika-ajoissa miellytti tallin moottoritoimittajaa Hondaa.

Vaikka Honda ei tuonutkaan uutta moottoripäivitystä Belgian ja Italian osakilpailuihin, vaikutti se silti olevan vastustajiaan paremmassa vireessä.

Toro Rosso -pilotti Pierre Gasly pesi aika-ajoissa kummatkin Williams-kuskit kahdesti. Italiassa jälkeen jäivät yhdet Force Indian ja Haasin kilpurit sekä kummatkin Sauberit.

Belgiassa Honda oli selvästi myös Renaultin tehdastallia ja Italiassa taas asiakastallia McLarenia edellä.

Japanilaisvalmistajan johtoportaalla on reilusti syytä hymyyn. Hondan maine oli kärsinyt tuskaisina McLaren-vuosina pahan kolauksen ja Red Bullin konserni latasi brändin niskaan kovat suorituspaineet tälle vuodelle.

– Kokonaisuutena mukaan lukien energian hallinnan se [voimayksikkö] toimi hyvin. Yritämme yhä ottaa kiinni vahvempia valmistajia, joilla on meitä parempi moottori, Hondan tekninen johtaja Toyoharu Tanabe hehkutti Motorsportille

– Odotimme siis tietenkin vaikeita kisaviikonloppuja nopeilla radoilla. Tämän vuoksi tämä tulos [Italiassa] oli meille todella hyvä ja tärkeä motivaatiomme kannalta, japanilaisvalmistajan pomo kehui.

Lähde: Motorsport

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.