Saksan GP:stä sisuuntunut F1-tallin ruotsalaiskuski matkaa Unkariin täynnä itseluottamusta

© Kuva: Getty Images

Sauberin formulatallin kuski Marcus Ericsson vakuuttaa tallinsa viime aikojen huippuvireen antaneen hänelle latauksen itseluottamusta Unkarin GP:tä varten.

Ruotsalaiskuski ylsi Saksan GP:ssä viime viikonloppuna yhdeksänneksi. Kyseessä oli miehen kolmas MM-pistesaalis tälle kaudelle.

Mainio suoritus teki hyvää nuoren F1-kuskin uskolle omaan iskukykyynsä. Ericsson kertoi The Checkered Flagille matkustavansa Hungaroringille aivan uuden tarmon kanssa.

– Hockenheimin vahvan kisan jälkeen menen Budapestiin matkassani ylimääräinen lataus itseluottamusta. Tallilla on positiivinen tunne ja olemme valmiita viimeiseen kisaan ennen kesätaukoa, ruotsalainen hehkutti.

Kuten monet muutkin kuskit ovat tehneet, alleviivaa Ericssonkin Hungaroringin radan vaikeutta. Sauber-kuskin mukaan ahdas rata tuntuu miltei karting-radalta.

– Budapestin rata on todella tekninen. Siinä on paljon mutkia ja siellä on todella tiukka ajaa. Se muistuttaa minua karting-radasta. Se on vaikea rata sekä kuskille että autolle, Ericsson pohti.

– Meidän autollamme ja vireellämme meidän pitäisi kyetä kuitenkin taistelemaan hyvistä sijoituksista siellä, ruotsalainen arvioi.

 

Lähde: The Checkered Flag