Perjantain ralleille melkoinen päätös: Suninen ajoi ulos – myös Mäkisen tallille rajusti lunta tupaan

© Kuva: Getty Images

Teemu Sunisen perjantain vahva aloitus Sardinian MM-ralliin ei saanut moistaan päätöstä. Neljänneltä sijalta perjantaina viimeseille erikoiskokeelle lähtenyt M-Sport Fordin kuljettaja ajoi ulos tieltä ja joutui keskeyttämään.

Myös Tommi Mäkisen Toyota-talli sai huonoja uutisia, kun MM-sarjan kolmatta paikkaa pitävä virolaiskuski Ott Tänak joutui keskeyttämään. Tänakin auto tuli hyppyrin jälkeen voimakkaasti nokka edellä maahan. Törmäyksen seurauksena autosta hajosi todennäköisesti jäähdytin.

Tänak oli MM-sarjan tapaan myös kilpailussa kolmantena ennen keskeytystään.

Sardinian rallin kärjessä on perjantain jälkeen Sebastien Ogier. Hänellä on 18,9 sekunnin kaula toisena olevaan Thierry Neuvilleen.

Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi paransivat sijoituksiaan Tänakin ja Sunisen keskeytyksien vuoksi. Latvala on tällä hetkellä kolmantena 37,2 sekuntia kärjestä. Lappi puolestaan on yhden sijan ja 4,4 sekuntia Latvalan perässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.