Valtteri Bottakselta järkeviä kannustuksen sanoja kaikille meistä – näin Bakun katkera pettymys kääntyy eduksi

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas ei anna pettymysten ottaa hänestä ylivaltaa. Suomalaiskuljettaja vakuuttaa kääntävänsä jopa viime vuoden karmean pettymyksen lopulta edukseen.

Bottas oli matkalla Azerbaidzhanin osakilpailun voittoon ja MM-pistekärkeen, kunnes suomalaisen rengas räjähti radalle jääneen romun johdosta vain kolme kierrosta ennen ruutulippua. Jättipotti vaihtui katkeraan keskeytykseen ja nollatulokseen, ja tämä painoi mielen matalaksi myös kisan jälkeen.

Nyt tuota on enää turha murehtia, Bottas vakuuttaa.

– Totta kai se oli suuri pettymys, mutta elämä ja erityisesti moottoriurheilu sisältävät sitäkin tunnetta. Minusta pettymys on aina asia, jonka voi kääntää edukseen kasvattavana kokemuksena, ja aion olla sen ansiosta vahvempi loppukauden ajan, Bottas kertoi Lorenzo Bandini -palkintoa noutaessaan.