Daniel Ricciardoa harmitti Espanjan GP:n jälkeen. Australialainen pelasi itse itsensä ulos kilpailun palkintopallitaistosta oman hölmöilyn vuoksi.

Kisan loppuvaiheessa koettu virtuaalinen turva-auto muokkasi taistelua kolmannesta sijasta herkulliseksi. Tallikaveri Max Verstappen nousi Sebastian Vettelin edelle kiinni viimeiseen palkintokorokepaikkaan. Ricciardo oli kuitenkin hyvissä hyökkäysasemissa, varsinkin kun hollantilainen teloi autonsa etusiiven Lance Strollin autoon.

Kaikeksi epäonneksi Ricciardo spinnasi radan takaosan tiukassa vasurissa juuri kun virtuaalinen turva-auto poistui kuljettajien menoa hidastamasta. Aikahävikki oli massiivinen, ja Verstappen ja Vettel karkasivat välittömästi maisemaan. Ricciardo piti kaikesta huolimatta viidennen sijansa.

Katso video Ricciardon mokasta alta tai tästä.