Entinen Formula 1:n maailmanmestari Keke Rosberg paljasti uudessa Martin Brundlen videohaastattelussa, että vetäytyi julkisuudesta huomattuaan kommentoivansa medialle koko ajan pelkästään poikansa Nico Rosbergin otteita.

Vanhempi Rosberg oli vielä reilut kahdeksan vuotta sitten tuttu näky F1-varikoilla. Suomalainen kuskilegenda ei ole kuitenkaan viihtynyt julkisuudessa enää pitkään aikaan.

Formulakonkari valotti Brundlen tuoreessa haastattelussa syitään valokeilasta vetäytymiselle.

– Vetäydyin kokonaan julkisuudesta vuonna 2010. Tiedän, että se oli oikea päätös. Huomasin olevani julkisuudessa enemmän kuin minun pitäisi olla omien saavutusteni vuoksi. Kommentoin Nicoa koko ajan. Ajattelin, etten voi jatkaa näin. Siksi lopetin kaiken, Rosberg kertoi.

Videohaastattelu julkaistiin Nico Rosbergin Youtube-kanavalla. Katso haastattelu ylhäältä tai tästä linkistä.