F1-sarjan pohjalle vajonnut Williams hamuaa itselleen formuloiden jo pitkään mukaan haluamaa Porschea.

Saksalainen autojätti on ollut F1-huhujen keskiössä vuosia, mutta kiinnostuksesta huolimatta se ei ole tehnyt peliliikkeitä sarjaan liittymisen puolesta. Kaudeksi 2021 muuttuvat moottorisäännöt ja merkin menestyksekkään WEC-projektin kuoppaaminen viime vuoden päätteeksi saattavat kuitenkin lyödä Porschen eteen tarjouksen, josta se ei voi kieltäytyä.

Williamsin tallipomo Claire Williams myöntää tällä kaudella sarjan tyvipäähän romahtaneen tiiminsä olevan valmis hyppäämään yhteistyöhön, mikäli Porsche näyttää F1-hankkeelleen vihreää valoa.

– Jos moottorisäännöt muovautuvat sellaiseksi kuin toivomme, rohkaisee se toivottavasti uusia osallistujia liittymään sarjaan. Se tekee hyvää myös itse sarjan hyvinvoinnille. Olisi fantastista saada Porschen valinta tehdastallistaan kohdistumaan meihin, Williams intoili Sky Sportsille Monacossa.