Jotkut kilpurit eivät koskaan pääse mittaamaan suorituskykyään osakilpailuissa. Syitä tähän on useita, aina säännöistä autojen surkeuteen.

Motorsport.com esittelee sivuillaan kilpureita, jotka eivät koskaan päässeet esiintymään GP-startissa. Mukana on myös suomalaiskuljettajille tuttuja työkaluja. Keke Rosberg testasi aikoinaan kuusipyöräistä Williamsia, mutta uudistuneiden sääntöjen myötä autot pakotettiin lopullisesti nelipyöräisiksi.

Myös Kimi Räikkösen ahkerasti testaama, mutta lopulta auttamatta liian raakileeksi jäänyt McLarenin MP4/18-kilpuri on listalla. Kaudeksi 2003 kaavailtu brittitallin kilpuri ei koskaan päässyt testipäiviä lähemmäksi tositoimia, sillä epäluotettavuus vaivasi sitä läpi sen kiduttavan elinkaaren. Kärsiä saivat myös autoa testanneet McLarenin kuljettajat, jotka ajoivat autolla muutaman hurjan ulosajon.

Osa listalla olevista kilpureita on esiintynyt GP-viikonloppujen aikana, mutta rajaus on tehty ”GP-starttittomiin” autoihin. Näin ollen esimerkiksi kaudella 1997 yhteen kisaviikonloppuun osallistunut Lola on mukana.

Katso listaus motorsportin sivuilta täältä.